Caută
Close this search box.

Ofiţerii FSB din Crimeea încearcă să-şi vândă locuinţele şi să fugă

fsb

Ofițerii de informații ucraineni raportează că invadatorii ruși efectuează o evacuare urgentă a familiilor lor din Crimeea și din sudul Ucrainei, în timpp ce ofițerii FSB încearcă să-și vândă în secret locuințele din peninsulă, în contextul contraofensivei forțelor ucrainene, relatează Ukrainska Pravda.

„Acțiunile de succes ale apărătorilor Ucrainei obligă așa-numitele autorități din Crimeea, ocupată temporar, și din sudul țării noastre să-și mute de urgență familiile, pe teritoriul Federației Ruse”, arată un comunicat al Direcției Principale de Informații, conform HotNews.

Potrivit ofițerilor de informații, în ciuda asigurărilor date populației, că este sigur să rămână în peninsulă, reprezentanții administrației de ocupație a Crimeei, angajații FSB și comandanții unor unități militare încearcă în secret să-și vândă locuințele și să-și evacueze de urgență rudele din peninsulă.

În același timp, ocupanții au interzis încheierea de acorduri privind cumpărarea și vânzarea de locuințe, au impus restricții privind circulația peste podul Crimeea și încearcă în toate modurile posibile să închidă accesul la informații, despre acțiunile contraofensive ale apărătorilor Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri