Evghenii Prigojin, supranumit Bucătarul lui Putin, a lansat un apel către deputații Dumei de stat, să se implice activ în desfășurarea operațiunii speciale, pe teritoriul Ucrainei.

Mesajul fondatorului grupului paramilitar Wagner a fost publicat de serviciul de presă al companiei sale, Concord, pe rețelele de socializare.

”Acum este nevoie să ne consolidăm societatea. Acei oameni care vorbesc de ani întregi de la pupitru (parlamentarii – n.r.) trebuie să înceapă să facă ceva.

Unde sunt comuniștii strâns uniți din Partidul Comunist al Federației Ruse, unde este Partidul Liberal Democrat, căruia îi pasă de Rusia și care, rămas fără Jirinovschi, vedem cu toții că s-a transformat într-un circ?

Nu mai vorbesc de Partidul Patria, pe care l-am susținut prostește, la un moment dat, sperând că acolo se formează patrioți adevărați. (…)

Singurii care participă la viața țării sunt coaliția lui Mironov, cu Prilepin și Rusia Unită, reprezentată de Turciak, Milonov, Valuev și alți câțiva deputați.

Prin urmare, le cer domnilor aleși să se strângă grămadă și să conducă unități cum sunt cele ale Wagner.

Iar cei care nu au calități organizatorice, să pună mâna pe mitralieră sau măcar pe lopată. Acesta este beneficiul real. Aceasta este adevărata slujire a patriei-mamă”, le-a transmis Prigojin deputaților ruși, potrivit Digi24.

Evgheni Prigojin este un infractor de drept comun, care, după ce a făcut opt ani de puşcărie, a fost luat de crescut de Putin. Este fondatorul fermei de troli din Sankt Petersburg, care intoxică inclusiv România, de cel puţin 13 ani şi care la un moment dat avea sediul într-o clădire de pe str. Savuşkina, de la numărul 25, dar şi fondatorul companiei Wagner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.