Caută
Close this search box.

Simona Halep, apărată de un jucător legendar de tenis

simona halep

Legendarul tenismen, care a câștigat 109 trofee la simplu de-a lungul carierei (ocupă prima poziție în Era Open), a vorbit în cadrul podcastului său despre situația Simonei Halep, după ce fosta lideră WTA a fost suspendată provizoriu din tenis fiind depistată pozitiv cu Roxadustat.

Fostul jucător american și-a arătat susținerea față de româncă și a afirmat că nu crede că aceasta ar fi folosit substanțe interzise în mod intenționat.

„Am văzut știrea. Eu nu cred că este chiar așa. Clar că s-a întâmplat ceva ciudat. E dublă campioană de Grand Slam, e o jucătoare care muncește foarte mult, care își vede de treaba ei. Nu o apăr și nici nu o acuz. Spun doar ce am văzut din afară la ea.

Când am văzut știrea, am zis că trebuie să citesc mai mult, însă nu am intrat în detalii: ce a făcut, cum s-a întâmplat, când a fost prinsă.

Nu știu regulile de acum din tenis, îmi este greu să spun ceva despre acest caz, dar sper că a fost o greșeală și va reveni pentru că îmi place stilul ei, e genul de jucătoare care muncește din greu și dă tot ce poate pe teren. Sper că va continua să fie o forță în tenisul feminin”, a afirmat Jimmy Connors, în cadrul podcastului Advantage Connors. potrivit HotNews.

Jimmy Connors a petrecut în total 268 de săptămâni pe cea mai înaltă poziție a ierarhiei ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri