Caută
Close this search box.

Lucian Bode a încurcat în doctorat Fukushima cu Fukuyama

lucian bode

Jurnalista de investigație Emilia Șercan a remarcat că Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, a scris în teza de doctorat „Fukuyama”, numele unui notoriu politolog și specialist în relații internaționale, în loc de „Fukushima”, centrala din Japonia unde a avut loc dezastrul nuclear din anul 2011.

„Descrierea pentru poza de mai jos ar putea fi: Pățăști când dormi cu Fukuyama sub cap, inclusiv pe bancheta din spate. Printscreen-ul de mai jos este de la pagina 101, din teza rafinatului om de știință dr. Lucian Bode.

Este o evidentă eroare. În loc de Fukuyama – om de știință (nu chiar de calibrul lui dr. Bode), politolog, economist și specialist în relații internaționale – trebuia să fie Fukushima, centrala nucleară din Japonia, unde s-a produs un dezastru nuclear, după un cutremur devastator din 2011”, a scris Emilia Șercan, pe Facebook.

Jurnalista a subliniat că „o astfel de eroare nu ar fi trebuit să existe într-o teză de doctorat susținută în 2018, deci la șase ani după debutul scandalurilor despre plagiat și impostură”.

„O astfel de eroare nu ar fi trebuit să existe dacă conducătorul de doctorat își făcea treaba, dacă comisia de îndrumare își făcea treaba, dacă cei trei referenți care au validat acordarea tezei de doctorat își făceau treaba și dacă comisia CNATDCU care a confirmat acordarea titlului își făcea treaba”, a adăugat ea.

Eroarea nu fusese observată nici de USR, nici de Comisia de Etică a UBB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri