Caută
Close this search box.

Şoşoacă cere românilor să se ducă la bancomate şi să golească bancomatele

Şoşoacă

Diana Șoșoacă va purta o nouă luptă, ea vine cu temele făcute, după vizita pe care ea şi soţul ei au făcut-o la Ambasada Rusiei.

Senatoarea se opune digitalizării accelerate. Fosta membră a partidului AUR susține că poate crea multe pericole pentru cetățeni.

Diana Șoșoacă i-a îndemnat pe români să utilizeze cât mai des posibil banii cash.

„Scoateți-vă de-acum, duceți-vă la toate bancomatele, goliți bancomatele! Să începeți să vă scoateți toți banii din bănci! Eu, în calitate de senator al României, solicit românilor să-și scoată toți banii din bănci!

Începeți să plătiți cu cash! Este prima lovitură pe care puteți să o dați ocultei mondiale. Vă rog frumos, din suflet, ascultați-mă ce spun”.

Şoşoacă susține că ea nu a oferit sfaturile rele niciodată, scrie EvZ. Femeia a mai adăugat că, dacă românii vor scoate mai mulți bani, vor lupta împotriva ocultei mondiale, care nu vrea să se mai folosească bani cash.

Cu astfel de îndemnuri anarhiste, Şoşoacă se face că nu înţelege că virtualizarea banilor este un semn al libertăţii şi în primul rând al libertăţii de mişcare, iar prosperitatea băncilor, cum s-a văzut în anii 2007 – 2009, în Criza Subprimelor, este prosperitatea noastră.

Senatoarea a explicat că propunerea legislativă susține desființarea banului, iar oamenii să își primească veniturile pe card. În acest context, Șoșoacă a făcut apel la toți românii care vor să salveze țara să își scoată toți banii din bancomate, atunci când primesc salariile.

„Dacă vreți să faceți ceva util pentru salvarea noastră, a României și a celorlalte țări, scoateți-vă toți banii din bănci! Cum vine salariul, scoateți banii cash.

Nu mai plătiți cu cardul! Vă rog frumos, faceți lucrul ăsta!”, a spus Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri