Caută
Close this search box.

VIDEO Simona Halep, întâlnire secretă cu Darren Cahill, la București

simona halep

Simona Halep și Darren Cahill au avut o întâlnire secretă de urgență, la București, în plin scandal de dopaj al sportivei.

Este un moment critic pentru Halep, care riscă în acest moment până la patru ani de suspendare, după ce în organismul ei au fost găsite urme de roxadustat.

Cahill, care a vorbit foarte frumos despre fosta lui colaboratoare, a zburat de la Paris, pentru a se vedea cu Simona, ceea ce dovedește nu doar atașamentul dintre cei doi, dar și faptul că australianul ar putea avea un rol important în procesul care stă să înceapă.

Simona Halep intră pe ultima sută de metri, înainte de cel mai important mecidin viața ei, aşa cum l-a caracterizat: procesul în care va fi stabilită pedeapsa pentru dopajul cu roxadustat.

Românca își pregătește apărarea în aceste zile și încearcă personal să își găsească aliați, în ceea ce ar putea însemna chiar sfârșitul carierei sale.

Pentru a evita acest lucru și pentru ca suspendarea pe care o va primi să fie minimă, Simona l-a chemat, de urgență, la București, pe fostul ei antrenor Darren Cahill. ProSport i-a fotografiat pe cei doi, la un restaurant din inima Bucureștiului.

Joi, în jurul orelor 15, Halep și Cahill s-au văzut pentru prima dată de la izbucnirea scandalului de dopaj. Antrenorul a venit special de la Paris pentru această întâlnire.

Sportiva a apărut la bordul unul BMW nou, Seria 2. Îmbrăcată într-un mod obișnuit, cu blugi și geacă, Simona a atras totuși privirile celor de pe stradă, care au recunoscut-o.

Ea a intrat în localul cu specific spaniol din zona Dorobanți și a zăbovit acolo vreme de aproape două ore, alături de fostul ei antrenor. Darren Cahill i-ar fi recomandat, de la declanșarea scandalului, să colaboreze cu o firmă de avocatură din New York, aceeași care a fost folosită de Mihaela Buzărnescu, atunci când a dat în judecată WTA și a cerut 3 milioane de dolari drept despăgubiri.

Cel mai probabil, dialogul dintre jucătoare și antrenoare s-a purtat pe seama apărării pe care o va folosi românca, în fața judecătorilor. Este foarte posibil ca australianul să fie chemat drept martor sau măcar o declarație de-a lui să fie depusă la dosar.

La finalul discuțiilor, cei doi au părăsit împreună restaurantul. Mina Simonei Halep nu era deloc una zâmbitoare, ci mai degrabă preocupată, semn că grija viitorului proces o apăsă din ce în ce mai tare. Apoi, fiecare a mers în direcții diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri