Caută
Close this search box.

Camera Reprezentanţilor a publicat declarațiile fiscale ale lui Donald Trump

donald trump

O comisie a Camerei Reprezentanților din SUA, controlată de democrați, a dat publicității șase ani de declarații fiscale ale fostului președinte Donald Trump, într-o mișcare extraordinară, cu câteva zile înainte ca republicanii să preia controlul.

Publicarea declarațiilor redactate ale lui Trump pentru anii 2015 – 2020 e finalul unei bătălii de mai mulți ani, între fostul președinte republican și parlamentarii democrați, soluționată abia luna trecută, de Curtea Supremă a SUA, notează Reuters.

Datele fiscale ale lui Trump vor fi acum disponibile pentru investigații aprofundate, făcute de jurnaliști, experți fiscali independenți și alții, în perioada premergătoare alegerilor prezidențiale din anul 2024, și ar putea face lumină asupra averii lui Trump, a performanței afacerilor sale și a modalităților în care și-a micşorat obligațiile fiscale.

Înregistrările arată că veniturile și obligațiile fiscale ale lui Trump au fluctuat dramatic, în timpul primei sale candidaturi la președinție și al mandatului ulterior.

Ele arată că Trump și soția sa, Melania Trump, au pretins deduceri și pierderi mari și au plătit puțin sau deloc impozit pe venit, în câțiva dintre acești ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri