Caută
Close this search box.

CATALIN HIDEG, fondatorul companiei SANIMED, a castigat medalia de aur si de argint la saloanele de inventii de la Geneva si Bruxelles

Catalin Hideg, fondatorul companiei SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. a câştigat medalia de aur si de argint la saloanele internaţionale de invenţii de la Geneva si Bruxelles pentru Pansament biorezonant destinat vindecării rapide a plăgilor.

CATALIN HIDEG, președintele companiei SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L, a pus bazele unui centru de cercetare privat în domeniul Biotehnologiilor avansate, un centru unic în România.

Domnia Sa, CATALIN HIDEG a adus laolaltă colaboratori de prestigiu din lumea stiintifica a biologiei moleculare, culturilor celulare, microbiologiei, bacteriologiei, virusologiei, biochimiei, fizicii si tehnologiei materialelor, chimiei aplicate, a medicinei umane si veterinare.

CATALIN HIDEG împreună cu echipa SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. au deschis pieţe de desfacere pentru produsele companiei în România, Ucraina, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Turcia si Emiratele Arabe Unite. Mediile de cultura sunt utilizate pentru controlul bacteriologic, microbiologic si virusologic si laboratoratoare de uz uman si veterinar, în industria alimentară (lapte şi produse lactate, carne şi produse din carne), în zootehnie (controlul furajelor), în industria farmaceutica şi cosmetică, pentru controlul apelor (potabile şi reziduale) etc.

CATALIN HIDEG este un antreprenor român de succes, care a dezvoltat activităţi eco-inovative sistemice, cu o puternică inovaţie şi abordări determinante de piaţă, în vederea productiei de bioproduse noi si inovative de înaltă calitate privind sănătatea şi calitatea vieţii, siguranţa şi securitatea alimentară, precum şi pentru protecţia mediului, în contextul noilor provocări, repere globale de excelenţă în cadrul parteneriatelor cu organizaţii de cercetare în domenii de frontiera ale ştiintei si tehnologiei din România, cat si la nivel internaţional.
Toată această activitate de producție, se desfășoară pe platforma medicala de cercetare, inovare si productie în domeniul biotehnologiilor avansate cu sediul în comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, care a reuşit sa promoveze țara noastră pe harta lumii, fiind printre cei mai buni dezvoltatori de biotehnologie avansată, având nenumarate participări şi lucrări la congresele mondiale din domeniu.

Prezența SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. la expozițiile de la Geneva si Bruxelles, a fost incununata cu acordarea medaliei de aur si de argint pentru Pansament biorezonant destinat vindecarii rapide a plagilor, care s-a bucurat si de aprecierea Guvernului Romaniei – care i-a acordat, prin Premierul Romaniei, doamna Viorica Dancila domnului CATALIN HIDEG o diploma de excelenta pentru cercetare si inovare, alaturi de alte cateva firme romanesti participante la eveniment.

Prin prezenta la saloanele de inventica din S.U.A., Germania,  Coreea de Sud, Dubai, China și nu numai, s-au câștigat numeroase premii pentru cercetare si inovație, care ne-au făcut sa exclamăm cu considerație și apreciere faptul că un român – CATALIN HIDEG – a reușit o asemenea performanță pentru Romania.

Suntem extrem de bucurosi să vedem performantele Dl. CATALIN HIDEG si al grupului de cercetare si inovare din cadrul SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L., care este un exemplu pentru noi toti și speram ca în aceasta tara să existe cât mai mulți români care să ne facă cunoscuți în lumea modernă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri