Caută
Close this search box.

Catalin HIDEG, fondatorul SANIMED, a sustinut dezvoltarea unui produs de echilibrare energetică, pe baza punctelor de acupunctura

Fondatorul companiei Sanimed Internațional Impex S.R.L., dl. CATALIN HIDEG a susținut dezvoltarea unui produs de mare interes medical pentru echilibrarea energetică cu ajutorul punctelor de acupunctură.

Dl. CATALIN HIDEG a participat alături de dl. Inginer MARIAN VELCEA la cea de-a VII-a ediţie a Târgului Internaţional de Invenţii şi Idei Practice „INVENT-INVEST ”,

Una dintre invenţiile care a atras cei mai mulţi vizitatori au fost branţurile pentru slăbit cu plasturi electromagnetici, autorii fiind dl. CATALIN HIDEG, inginerul MARIAN VELCEA, directorul Institutului de Medicină Complementară şi Alternativă, medicul ION CORNEL MOLDOVAN şi profesorul IOAN PLOTOG de la Universitatea Tehnică Bucureşti.

Pe lângă faptul că Dl. CATALIN HIDEG a participat la evenimentul ştiinţific internaţional dedicat promovării rezultatelor ştiinţifice şi facilitării legăturii dintre inventatori, cercetători şi investitori, Domnia Sa, CATALIN HIDEG a susținut și sponsorizat invenția branțurilor pentru slăbit cu plasturi electromagnetici.

Catalin HIDEG

Inginerul bucureştean afirmă că invenţia sa a fost testată pe mai multe persoane, iar rezultatele au fost remarcabile, dar fără suportul domnului CATALIN HIDEG, acest produs nu ar fi prins viață.

Nu necesită sursă de energie electrică

Inginer de profesie, Marian Velcea face parte din Asociaţia „Iustin Capră“, marele inventator fiind considerat mentorul său. „Pe Iustin îl admir de când eram mic. Este ca un părinte pentru mine. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez alături de el“, spune Velcea. Invenţia se referă la un dispozitiv medical construit pentru a interacţiona cu puncte de acupunctură localizate pe talpă, puncte care stimulează metabolismul şi inhibă pofta de mâncare.

În vecinătatea punctelor selecţionate se poziţionează plasturi electromagnetici ataşaţi branţurilor, a căror funcţionare este comandată de organismul utilizatorului prin bioritmul propriu.

În urma studiilor, am realizat că putem substitui acele de acupunctură din medicina tradiţională chineză şi, utilizând tehnologie de ultimă oră, să stimulăm metabolismul prin intermediul plasturilor electromagnetici. Dispozitivul nu necesită sursă de energie electrică, fiind alimentat din câmpul electric local al persoanei. Se prezintă sub forma unor branţuri echipate cu plasturi electromagnetici care se poziţionează în încălţări utilizate zilnic“, explică inginerul bucureştean, care adaugă că lansarea produsului ar putea să aibă loc în această iarnă, după obţinerea brevetului.

Premiaţi la Geneva

În realizarea acestei invenţii, Velcea susţine că a pornit de la extinderea utilizării unui alt concept inovator, realizat anterior: un plasture electromagnetic.

Este un dispozitiv medical, ce are dimensiunile unei monede de un ban şi care are constituţia unui circuit rezonant pasiv. Avem mai multe studii făcute în legătură cu funcţionarea acestui dispozitiv, ce a fost prezentat la mai multe evenimente internaţionale şi a fost premiat cu medalia de aur la Salonul de Inventică de la Geneva, în 2015, la clasa de aparatură medicală“, precizează Velcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri