Caută
Close this search box.

Cseke Attila: „Am semnat 60 de noi contracte cu finanţare din PNRR”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat, marţi, 60 de noi contracte finanţate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pentru construirea de locuinţe nZEB plus pentru tineri şi locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ.

Contractele, în valoare totală de 511.234.827,68 lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 60 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării, potrivit unui comunicat de presă al MDLPA.

Prin această componentă din PNRR, Ministerul Dezvoltării va construi 5.522 de locuinţe pentru tineri şi specialişti din sănătate şi învăţământ, eficiente din punct de vedere energetic.

Tot prin componenta C10 – Fondul Local din PNRR, ministrul Dezvoltării a semnat şi 30 de contracte, în valoare de 127.510.194,79 lei, cu 30 autorităţi locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete (şi alte vehicule electrice uşoare) la nivel local/metropolitan.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.650 contracte de finanţare, în valoare totală de 14.167.719.893,24 de lei, a precizat ministrul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri