Caută
Close this search box.

În TVR, s-au vândut la negru bilete, la Cupa Mondială din Qatar

cristian oprean

Team managerul Delegaţiei TVR la Cupa Mondială din Qatar, Cristian Oprean, a vândut la negru bilete. Ghinionul lui a fost că beneficiarul nu a reuşit să intre la meci şi l-a turnat.

TVR se află din nou pe un butoi de pulbere. Prima dată, asta s-a întâmplat când vedeta postului, Marian Olaianos, a fost acuzat de agresiune, de Nadine Vlădescu, realizator la TVR Cultural. La rândul său, Olaianos susţine că, din contră, Nadine Vlădescu l-ar fi hărţuit sexual.

Scandalul e acum cât casa. Cristian Oprean, care este în Qatar de la începutul Cupei Mondiale, e pus sub acuzare, pentru că ar fi vândut bilete la suprapreț, pentru a obține profit, conform Ziaristii.com.

Cel mai interesant este că SRTv a evitat cu obstinaţie, ca instituţie, să profite de oportunitatea pe care o avea, să cumpere cu prioritate bilete, ca partener EBU. Meciurile din Qatar sunt transmise de TVR, în România, via EBU (European Broadcasting Union – entitatea care organizează şi transmite de exemplu competiţia muzicală Eurovision).

Cristian Oprean, coordonatorul delegației de la Cupa Mondială, s-a ocupat de zona administrativă, în zona Golfului, având acces la contul TVR, pe platforma EBU, prin care televiziunea română putea cumpăra cu prioritate un număr determinat de bilete la partidele de la Campionatul Mondial, în locuri speciale ale stadioanelor -tribuna 0 şi tribuna 1.

Ei bine, în timp ce TVR nu a cumpărat, Oprean, pe cont propriu, a făcut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri