Caută
Close this search box.

Vladimir Putin ar fi amânat de trei ori invadarea Ucrainei

Ministrul rus

Ar fi amânat de vreo trei ori invadarea Ucrainei. Vladimir Putin oricum a fost foarte nehotărât şi s-aa gândit mult până să o facă, susţin surse de intelligence.

Președintele rus Vladimir Putin a amânat invazia planificată de Rusia a Ucrainei de trei ori, după ce s-a consultat cu Valeri Gherasimov, șeful Statului Major al Forțelor Armate Ruse, și cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, potrivit lui Vadim Skibițki, șef-adjunct al agenției de informații militare a Ucrainei, relatează Kyiv Independent.

Skibițki a declarat că Serviciul Federal de Securitate al Rusiei l-a îndemnat pe Gherasimov să avanseze cu invazia și că Rusia a investit o cantitate semnificativă de resurse în pregătirea invaziei.

„Conform informațiilor noastre, pentru a treia oară, ofensiva a fost amânată la mijlocul lunii februarie”, a spus el, citat de HotNews.

Skibițki a adăugat că unitățile militare ruse implicate în invazia planificată au fost aprovizionate cu alimente, muniție și combustibil doar pentru trei zile, indicând că Rusia ar fi subestimat serios situația.

Potrivit numeroaselor analize și investigații independente, decizia Rusiei de a invada Ucraina a fost luată de Vladimir Putin într-un nivel ridicat de izolare față de toată lumea, cu excepția celor mai apropiați confidenți personali ai săi, un factor văzut ca un motiv cheie pentru eșecurile timpurii ale ofensivei de la Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri