Caută
Close this search box.

Adina Lupea îl trimite la plimbare pe Cătălin Predoiu

Fosta judecatoare Adina Lupea îi cere demisia lui Catalin Predoiu dupa ce ministrul Justitiei a anuntat achitarea sotului fostei sefe DIICOT, Giorgiana Hosu, inainte ca instanta sa solutioneze dosarul:

„Sunteti ministrul Justitiei. La acest nivel nu se fac gafe de acest gen.”

„Pentru mine nu exista scuza. Vorbesti despre demisia unui procuror de rang inalt, acuzat el fara vina ca sotul i-ar fi fost condamnat. Doamna si-a dat demisia din functie, poate singura de onoare pe care a avut-o sistemul.

Nu te duci dupa in emisiune sa arunci informatii deloc verificate, asta dupa ce sistemul/sistemele te-au rasfatat mereu, cu functia de ministru. Ca nu poti!

Si cand realizezi gafa vii cu scuze. Acuma, ori il submineaza cineva din interior, ori merge pe mana oarba pe informatii neverificate, ceea ce ma ingrijoreaza la acest nivel.

FOTO: facebook

Domnule Predoiu, solutia nu este cererea de scuze si de dat vina pe aparatul tehnic care v-a dezinformat. Daca nu stiti, va reamintesc, sunteti MINISTRUL JUSTITIEI. La acest nivel nu se fac gafe de acest gen.
Ma intreb, pe cate informatii pe surse va verificati informatiile si cat de mincinosi putem fi de la acest nivel.

Sper ca va dati seama ca ati pus intr-o postura absolut jenanta pe judecatorii cauzei, asta pe baza unor informatii neoficiale, asa ca ori plecati dvs., ori pleaca cei care trambiteaza asa ceva.
Din punctul meu de vedere, recomandabil ar fi sa plecati toti!”, concluzionează dosta judecătoare Adina Lupea pe contul ei de Facebook, citată de luju.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri