Caută
Close this search box.

Camera Reprezentanţilor a anulat fonduri de miliarde pentru IRS

camera reprezentaţilor

Camera Reprezentanților a votat anularea fondurilor de peste 70 de miliarde de dolari pentru Internal Revenue Service (IRS), îndeplinind promisiunea proaspăt alesului președintelui Kevin McCarthy, de a împiedica agenția să angajeze zeci de mii de noi agenți și să efectueze noi audituri, asupra americanilor.

Proiectul de lege – numit Legea privind protecția contribuabililor pentru familie și întreprinderi mici, susţinută de reprezentantul republican de Nevada Adrian Smith și de cea de California, Michelle Steel, a adoptat proiectul, cu 221-210.

Legea ar anula fondurile de miliarde de dolari pentru IRS, aprobate în Legea de reducere a inflației, anul trecut, dar lasă în vigoare finanțarea pentru servicii pentru clienți și îmbunătățiri ale serviciilor IT. Dar acum proiectul ajunge în Senat, unde democraţii sunt majoritari.

Proiectul de lege anulează orice finanțare care ar putea fi utilizată pentru a efectua noi audituri asupra americanilor și o finanțare care ar dubla dimensiunea actuală a agenției.

Actul de reducere a inflației a acordat IRS un impuls de 80 de miliarde de dolari, pe o perioadă de 10 ani, mai mult de jumătate dintre aceste fonduri fiind aprobate cu intenția de a ajuta agenția să reprime evaziunea fiscală.

Finanțarea ar fi fost îndreptată spre ocuparea a 87.000 de posturi IRS.

„Ultimul lucru de care are nevoie poporul american în acest moment sunt mai multe audituri de la un IRS scăpat de sub control, umflat”, a declarat Smith, pentru Fox News Digital, înainte de vot.

„Finanțarea IRS prin Legea privind inflația ar duce la angajarea a 87.000 de noi angajați IRS, însărcinați să strângă suficiente venituri pentru a plăti prioritățile Green New Deal, ale democraților”, a adăugat acesta.

Smith a numit ideea „inacceptabilă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri