Caută
Close this search box.

Ce a păţit o familie de români din Italia înainte de Sărbători

O familie de români din Italia s-a întors acasă pentru a petrece Sărbătorile cu cei dragi. Din nefericire, euforia era cât pe ce să se transforme într-un coşmar.

Cu câţiva kilometri înainte de Slobozia, familia de români s-a trezit cu buzunarele goale. Fără acte, fără buletine şi fără bani.

La un popas în Ploieşti, au intrat într-un magazin de lângă prefectură şi au ieşit fără portofel. Nu le-a fost furat, cum s-ar putea crede, ci pur şi simplu l-au pierdut.

Norocul, îmsă, le-a surâs: „Acesta a fost găsit de colegii noștri (n.r.: jandarmi), Cristian și Bogdan, care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei.”

Cei doi jandarmi l”-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal”.

Plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri