Caută
Close this search box.

Dacia Renault oferă gratis clienţilor săi ploşti cu apă caldă

Dacia Renault oferă gratis clienţilor săi ploşti cu apă caldă

Dacia va oferi în câteva showroom-uri din Marea Britanie niște recipiente cu apă caldă. Este parte dintr-o campanie, prin care producătorul auto ia peste picior constructorii care oferă tot mai multe funcționalități pe bază de abonament, inclusiv scaunele încălzite.

Acestea sunt disponibile ca parte a echipării de top de pe modelele Jogger, Duster și Sandero Stepway.

Dacia critică tendințele producătorilor auto, de a pune tot mai multe paywall-uri, între clienți și diverse funcționalități cu care mașinile lor vin deja echipate.

„Pornirea încălzirii din scaune, un plus la capitolul manevrabilitate, dar și accesul la diverse utilități care te asistă la șofat se numără printre exemplele recente care arată că diverși constructori auto încearcă să obțină bani în plus de la clienți, pentru lucruri care sunt deja prezente pe mașinile lor,” se arată în comunicatul Dacia, care anunță că recipientele cu apă caldă vin în niște săculeți din material textil, conform Ziare.com.

Aceste vor fi disponibile, între 1 și 2 februarie, la showroom-urile Dacia din Brent Cross (Londra), Trinity Way (Manchester) și Fendrod Way (Swansea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri