Caută
Close this search box.

Plácido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală: Nu urcați într-un lift cu Plácido Domingo!

Fostă colegă a lui Plácido Domingo a devenit prima femeie din Spania care l-a acuzat pe marele tenor de agresiune sexuală.

Aceasta susține că Plácido Domingo era celebru în lumea operei prin comportamentul său, astfel încât primul lucru care li s-a spus femeilor a fost: „Nu urcați într-un lift cu Plácido Domingo”, potrivit The Guardian.

Acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva cântăreței spaniole au fost raportate pentru prima dată de Associated Press în urmă cu aproape patru ani, iar cel puțin 20 de femei l-au acuzat până acum pe Domingo că le-a sărutat sau mângâiat cu forța în incidente care datează încă din anii ’80.

O cântăreață spaniolă a afirmat duminică seara că a fost hărțuită și agresată de Domingo atunci când au lucrat împreună, cu două decenii în urmă.

Femeia a identificat două incidente separate. Cu prima ocazie, a spus ea, Domingo observase că purta pantaloni cu broderie pe buzunarele din spate.

„Mi-a pus o întrebare foarte stranie, în fața tuturor – m-a întrebat: „Pot să-mi bag mâna în buzunarul ăla minunat al tău?””

„M-am gândit în sinea mea: „Ce să-i spun acestui om acum ca să încerc să mențin lucrurile normale? Dacă spun nu, va avea consecințe. Nici nu vreau să mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla dacă spun da.’ M-am îngrijorat despre ce să spun timp de trei secunde.”

Al doilea presupus incident a avut loc când cântau împreună, iar luminile se stinseseră pentru a marca sfârşitul actului.

„În acele secunde când ochii tăi se obișnuiesc cu întunericul, Plácido s-a apropiat de mine”, a spus ea. „M-a sărutat pe gură și a fost un sărut pe care nici măcar nu l-am văzut venind, așa că nu m-am putut eschiva. Nu am vrut să fiu sărutată. Nu a existat nici o justificare.”, a relatat femeia care a insistat să rămână anonimă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri