Caută
Close this search box.

Probleme mari cu pasajul de la Berceni. Va fi demolat înainte să fie inaugurat

pasajul berceni

Iată că nici nu a fost inaugurat, că trebuie demolat. E vorba despre pasajul Berceni. Si aici vorbim de constructor Selina Grup, de oficialii CNAIR si oficialii din Ministerul Transporturilor care vin la aceste lucrari doar pentru sesiuni foto.

Cel mai fotografiat politician din transporturi este Irinel Ionel Scriosteanu de la PNL, un viitor Ministru al Transporturilor in anii care urmează.

O bretea a pasajului de la Berceni va fi demolată şi reconstruită. Motivul: a fost făcută prost de către constructor.

Cei de la CNAIR spun că până la urmă costurile pentru toată această situaţie vor fi suportate de către constructori şi mai mult decât atât este în interesul contructorului să termine toată lucrarea până la termenul stabilit, altfel va suporta penalizări.

Contractul pentru proiectarea şi construirea Pasajului Berceni de pe Centura Bucureşti a fost semnat în martie 2019 cu asocierea SC TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK, a.s. – CONSTRUCŢII ERBASU SA – GRAFIC TENDS S.R.L pentru suma de 146 milioane de lei fără TVA, potrivit autolatest.ro.

În urmă cu şase luni, aceelaşi poltician se lăuda că Pasajul de la Berceni urmează sa fie deschis traficului până la finele lui 2022, si in realitate acesta trebuie dărâmat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri