Caută
Close this search box.

SONDAJ: Britanicii vor ca Harry să rămână fără titlul de Duce de Sussex

Prințul Harry ar trebuie deposedat de titlul său de Duce de Sussex pentru că „a aruncat la gunoi” familia regală britanică ca urmare a publicării autobiografiei sale şi a interviului acordat unei televiziuni din SUA cu ocazia lansării cărţii.

Si o serie de parlamentari de la Londra consider că lui Harry ar trebuie să i se retragă titlule nobiliar Duce de Sussex.

Un sondaj online organizat de cotidianul The Sun a dezvăluit că 89% din cei 31.300 de cititori care au votat au considerat că lui Harry şi lui Megan ar trebui să le fie retrase titlurile nobiliare.

De asemenea, 78% dintre cititori au fost de părare că Harry şi Megan nu ar trebui să participe la încoronarea lui Charles, în vreme ce 70% dintre participanţi la sondaj cred că publicarea autobiografiei de către Harry este „rușinoasă”.

Mai mult, 82% dintre cititorii The Sun participanţi la sondaj cred că Harry și Prinţul William nu se vor putea împăca acum, iar 83% consideră că familia regală britanică nu trebuie să răspundă la dezvăluirile lui Harry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri