Caută
Close this search box.

Alexandru Rafila a numit un nou secretar de stat în Ministerul Sănătății. Instituția are 7 secretari de stat

Alexandru-Florin Rogobete a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată luni în Monitorul Oficial.

Alexandru Rogobete este al șaptlea secretar de stat la conducerea Ministerului Sănătății. Ceilalți șase sunt: Andrei Baciu, Vass Levente, Adriana Pistol, Aurel George Mohan, Tiberius Marius Brădățan, Cătălin Vișean. Ministerul Sănătății mai are și un secretar general și doi secretari generali adjuncți.

Numirea lui Rogobete a fost anunțată și de Alfred Simonis, liderul deputaților PSD și președintele organizației județene PSD Timiș.

O nouă veste bună pentru Timiș din lumea medicală. După numirea reputatului profesor Dorel Săndesc la conducerea Spitalului Județean din Timișoara, un alt timișorean – Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Construcția Institutului Oncologic și readucerea Timișului în elita medicinei românești sunt priorități ale mele și am încredere că, alături de asemenea specialiști, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult!”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Rogobete era consilier personal al ministrului Alexandru Rafila, ocupându-se de coordonarea proiectelor prin PNRR.

Rogobete este medic ATI și cercetător la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri