Caută
Close this search box.

Bistriţa-Năsăud: Un nou prefect a fost instalat, după ce ultimul a plecat cu scandal

Noul prefect de Bistriţa-Năsăud, Teofil Cioarbă, a depus, miercuri, jurământul şi a anunţat că îşi doreşte să construiască „un parteneriat al colaborării, soluţiilor şi bunei înţelegeri” alături de instituţiile deconcentrate, primari, Consiliul Judeţean, parlamentarii judeţului, cetăţeni şi reprezentanţii mass-media. Numirea a fost făcută la recomandarea PSD.

Teofil Cioarbă are 43 de ani şi în ultimii nouă ani a ocupat funcţia de director economic în cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Voi fi un partener de dialog şi de colaborare cu toate structurile deconcentrate, cu preşedintele Consiliului Judeţean, primarii judeţului Bistriţa-Năsăud, cu instituţiile militarizate, cu reprezentanţii judeţului în Parlamentul României, presa şi cu cetăţenii, pe care îi voi pune în centrul preocupărilor Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud. (…) Mulţumesc preşedintelui şi colegilor din Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru cei nouă ani în care am muncit împreună la dezvoltarea judeţului şi mă bazez pe sprijinul noilor colegi din cadrul Instituţiei Prefectului pentru a ne îndeplini cu succes îndatoririle faţă de cetăţenii acestui judeţ. Vă mulţumesc tuturor şi vă aştept ca, începând de azi, să construim un parteneriat al colaborării, soluţiilor şi bunei înţelegeri„, a spus noul prefect în cadrul ceremoniei oficiale de învestire, potrivit Agerpres.

La evenimentul de depunere a jurământului au participat subprefecţii Ioan Zăgrean şi Atilla Decsei, conducerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, şefi de instituţii descentralizate, primari, preoţi, angajaţi ai Prefecturii şi ai Consiliului Judeţean.

Teofil Cioarbă a fost propus de PSD Bistriţa-Năsăud pentru funcţia de prefect, fără să fie membru de partid, după ce fostul prefect, Mica Oprea, a cerut eliberarea din funcţie ca urmare a acuzaţiilor publice care i s-au adus în legătură cu anumite comportamente nepotrivite în relaţia cu subordonaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri