Caută
Close this search box.

Cum îţi ieftineşti casa neaşteptat de mult

Cum îţi ieftineşti casa neaşteptat de mult

Oricând ai o mulţime de motive ca să nu îşi cumperi casă. Ba sunt mari ratele, ba sunt scumpe creditele, ba nu poţi să faci credit.

Mulți români au amânat planurile de a achiziționa o locuință sau de a ridica una. Prețurile materialelor de construcții au crescut, la fel ca cel al manoperei sau al ratelor plătite la bănci.

Cei care au reușit să ducă la capăt cu bine astfel de proiecte își împărtășesc experiențele în grupuri dedicate.

Este cazul unei românce care a enumerat cele 5 decizii bune pe care consideră că le-a luat, care au ajutat-o să economisească bani, după cum a scris pe Facebook.

„Pentru cei care construiesc sau vor să construiască o casă. Am construit casa în 2017 și iată 5 decizii bune pe care le-am luat:

1. Am ales încălzirea în pardoseală – foarte confortabilă și economică.

2. Proiectul cuprindea 3 băi și am ales să desființăm una pentru a face dressing – adică singurul loc cu haine din casă. Toată camera de mobilat (rafturi și bare de umerașe) a costat atunci 3.000 de lei și nu a mai fost nevoie să mai cumpărăm dulapuri în casă.

3. Am depus dosarul pentru panouri și a fost aprobat, acum așteptăm montarea lor.

4. Am pus un sistem de filtrare a apei și nu mai avem nevoie să cumpărăm apă.

5. A fost un efort uriaș, însă am făcut multe sacrificii să o achităm cât mai repede. Am luat-o prin credit și am achitat anticipat cu reducerea perioadei”, a scris aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri