Caută
Close this search box.

Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT, Giorgiana Hosu, a murit. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, anunţase că va fi achitat

Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT, Giorgiana Hosu, a murit. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, anunţase că va fi condamnat

Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT, Giorgiana Hosu, a murit, după o lungă suferinţă, de o boală incurabilă.

Ciudăţenia este că ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, anunţase de curând că Hosu va fi achitat. Pe 7 februarie, Hossu ar fi trebuit să primească sentinţa finală, în Dosarul Carpatica.

Pe 18 ianuarie, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat că soţul fostei şefe DIICOT ar fi fost achitat, deşi nu exista pe atunci nici o decizie definitivă în acest dosar, aşa cum nu există acum.

L-a condamnat viaţa. Acum, dosarul va înceta de jure, din cauza decesului acuzatului. Decesul lui Dan Hosu a fost confirmat de fiul său, Vlad, pe Facebook:

„Nu am cerut niciodată ceva presei. Astăzi o voi face: solicit decenţă! Mulţumesc!”, a scris Vlad Hosu. Sute de persoane au postat mesaje de condoleanţe.

Dan Hosu era implicat în Dosarul Carpatica. A fost condamnat în anul 2020, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru că ar fi ajutat-o pe Angela Toncescu, fost membru în CA Carpatica Asig Sibiu, să influenţeze deciziile de la nivelul ASF, astfel încât să obţină avizul pentru numirea în funcţia de preşedinte al CA, conform Aleph News.

Cu alte cuvinte, acum era ori-ori: dacă era condamnat, Hosu primea cu executare şi se cumula şi pedeapsa anterioară, cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri