Caută
Close this search box.

Dorin Florea, fostul primar, a fost achitat definitiv în dosarul TransSil

dorin florea

Curtea de Apel Cluj a respins, joi, ca nefondate apelurile înaintate de procurorii anticorupţie şi municipalitatea Târgu Mureş împotriva sentinţei Tribunalului Mureş prin care fostul primar Dorin Florea a fost achitat în dosarul „TransSil”, în care era acuzat de atribuirea „cu încălcarea legii” a unui teren cu o suprafaţă de 20.400 metri pătraţi către o asociaţie sportivă.

Hotărârea nr.197/2023 din 02.02.2023, a Curţii de Apel Cluj, este definitivă.

„În baza art. 421 alin. 1 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală, respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş şi Municipiul Târgu-Mureş împotriva Sentinţei penale nr. 160/15 noiembrie 2021, pronunţată de Tribunalul Mureş în dosar nr. 1883/102/2016.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelurilor promovate în cauză rămân în sarcina statului”, se arată pe portalul instanţei clujene.

Alături de fostul primar Dorin Florea, în dosar a fost achitată şi fosta secretară a municipiului Târgu Mureş, Maria Cioban, care, de asemenea, fusese acuzată de comiterea infracţiunii de participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri