Caută
Close this search box.

La TImişoara a căzut curentul în timpul ceremoniei oficiale de deschidere a Capitalei Culturale a Europei. Premierul Ciucă era în public

Moment penibil la Timisoara in timpul galei oficiale de deschidere a Capitalei Culturale a Europei 2023.

Sala Operei, plina de oficialitati, reprezentanti ai Comisiei Europene si alti invitati de seamă, a fost cufundata brusc in bezna in urma unei pene de curent. Ca o ironie a sortii, sloganul TM2023 este tocmai „Lumineaza orasul prin tine! Shine your light, Timisoara!”

Tocmai se incheiasera discursurile oficiale, intre care si cel al premierului Nicolae Ciucă, iar cei prezenti urmareau un concert al pianistului Joep Beving, cand luminile s-au stins, potrivit.opiniatimisoarei.ro.

Totul a durat doar cateva minute pana cand, cel mai probabil, au intrat in functiune generatoarele.

„Efectiv s-a intamplat… E doar o chestiune de pregatire tehnica a evenimentului”, a comentat remierul Nicolae Ciucă la iesirea de la ceremonia din sala Operei din Timisoara.

Lumea a crezut că făcea parte din spectacol. A fost o sarbatoare demna. Important e ca au fost totusi reprezentrantii guvernului, ai Comisiei Europene, si toata lumea a transmis acest mesaj ca Timisoara in acest an va straluci si va reprezenta Romania si Europa pe scena lumii.”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri