Caută
Close this search box.

Moment impresionant în Polivalentă! Cristina Neagu, aplaudată la scenă deschisă

Cristina Neagu a asistat joi seară la partida dintre Dinamo și GOG din Liga Campionilor la handbal masculin, joi seară, în Sala Polivalentă din București, și a fost aplaudată la unison de ceilalți spectatori din tribune în momentul în care crainicul a anunțat prezența sa în arenă, potrivit Digisport.ro.

Cea mai valoroasă handbalistă a României a fost surprinsă de camerele de filmat încă din debutul meciului. Cristina Neagu era în tribune alături de Emilie Arntzen și Crina Pintea, colegele sale de la CSM București.

În minutul 25, crainicul arenei a anunțat și el că Neagu este prezentă în tribune, moment în care ceilalți spectatori au aplaudat-o la unison.

Cristina Neagu, de patru ori declarată cea mai bună handbalistă a lumii și una dintre cele trei jucătoare cu peste 1.000 de goluri în Liga Campionilor la handbal feminin, a fost înjurată copios de suporterii Rapidului, tot în Polivalentă, în această săptămână, la meciul lui CSM din optimile Cupei României.

Ulterior, Federația Română de Handbal a amenințat cu sancțiuni, iar CSM București a anunțat că a sesizat comisiile de specialitate ale FRH „pentru a analiza toate incidentele de la recentele confruntări” cu Rapid.

Cristina Neagu reacționase și ea după meciul cu pricina.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei.

Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a declarat Cristina Neagu după optimea cu Rapid.

3 răspunsuri

  1. Așa zisa galerie a Rapidului chiar nu o poate pune nimeni la respect???Stie toată lumea ce “membri”are aceasta galerie!!!

  2. Libertatea de expresie este asigurata in democratie.
    Dar si adresarea de injurii la adresa inei persoane sau a unui group de persoane este pedepsit de lege.
    Avis institutiilor in drept!

  3. Este atitudinea unei MARI CAMPIOANE !!!!!
    Pentru acei indivizi ,cel mult compasiune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri