Caută
Close this search box.

SANIMED – singura companie care a reprezentat, timp de 10 ani consecutiv, producția medicală românească la Târgul Internațional MEDICA de la Düsseldorf

Prezența SANIMED, companie fondată de Cătălin HIDEG, timp de 10 ani consecutiv, la cel mai important eveniment din Europa pe piața de profil, Târgul Internațional Medica de la Düsseldorf, a însemnat o recunoaștere internațională a producției românești din acest domeniu.

 

Economistul Cătălin HIDEG a facilitat prezența unui stand cu produsele SANIMED la acest târg, locul în care, anual, sunt expuse cele mai noi tehnologii și realizări medicale, evenimentul la care se lansează şi comercializează produse care ţin de tehnologia de vârf.

 

 

Pentru expozanți și vizitatori, prezența în cadrul Târgului Internațional Medica de la Düsseldorf reprezintă cel mai bun mod de a intra în contact cu noutățile absolute medicale, de a identifica noi moduri de a răspunde necesităților din sistem și de a găsi soluții prin care să se reducă atât costurile, cât și să crească eficiența tratamentului. Iar acest lucru înseamnă forță de producție, capital uman și mai ales investiție în cercetarea medicală.

 

 

  • 2010 – 4400 expozanți
  • 2011- 4571 expozanți
  • 2012 – 4554 expozanți
  • 2013 – 4500 expozanți
  • 2014 – 4831 expozanți
  • 2015 – 4641 expozanți
  • 2016 – 5112 expozanți
  • 2017 – 5148 expozanți
  • 2018 – 5286 expozanți

Cifrele seci de mai sus descriu Târgul Internațional Medica de la Düsseldorf, cel mai important târg medical european și unul dintre cele mai importante târguri medicale din lume. Cele mai importante dispozitive medicale noi sunt prezentate aici către producători.

Cei mai importanți jucători de pe piața medicală caută toate noutățile, în eforturile de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. A fi expozant aici înseamnă automat a te poziționa în elita producției susținute de cercetare proprie medicală.

 

 

Altfel spus, participarea SANIMED la Târgul Medica de la Düsseldorf este dovada deținerii și exercitării competențelor, abilităților îmbinate cu o strategie funcțională pe termen lung, care fac dovada seriozității și implicării unei firme. Cumva, este un argument circular: nu poți face parte din elita producătorilor de dispozitive și produse medicale fără a participa la acest târg, prezența la acest târg certifică excelența în producția de dispozitive și produse medicale.

 

 

Între 2008 și 2018, SANIMED INTERNAȚIONAL IMPEX a fost unica firmă cu capital privat românesc care a avut un stand în cadrul Târgului Internațional Medica de la Düsseldorf. Locul ocupat? Nu oriunde, ci chiar în pavilionul central, alături de brandurile de renume mondial.

Cătălin HIDEG se referă la acest efort constant de dinainte de pandemie și precizează că rolul prezenței la acest târg a fost să demonstreze capacitatea și capabilitatea firmei de a îndeplini nu doar cele mai riguroase standarde de producție și excelență în domeniul medical, ci și de a impune ea însăși astfel de criterii.

Timp de 10 ani consecutiv, Cătălin HIDEG a demonstrat de unul singur, fără nici o susținere din partea statului român, că este capabil să pună un punct pe harta elitei medicale. Fondatorul SANIMED a pus steagul românesc în pavilionul central al târgului, nu doar brandul companiei.

Eforturile logistice și financiare de a participa la târgul medical de la Düsseldorf au fost permanent parte a viziunii lui Cătălin HIDEG de a face producție și cercetare în domeniul medical cu capital autohton.. Prezența SANIMED INTERNATIONAL IMPEX la Târgul International Medica de la Düsseldorf a dovedit, astfel, valorificarea angajamentului fondatorului său de a livra produse competitive la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri