Caută
Close this search box.

Trump o indică pe Victoria Nuland ca fiind responsabilă pentru dezastrul războiului ucrainean

donald trump

La un an de la izbucnirea războiului din Ucraina, fostul președinte american Donald Trump a ținut un discurs în care îi deconspiră pe emisarii cruzi ai războiului, condamnându-le deciziile care au distrus SUA din interior, lăsând corupția să se răspândească asemenea unei groaznice molime, dar și faptul că aceștia au adus statul în punctul în care alte țări, care odinioară respectau America, acum râd în fața acestei foste mari puteri mondiale, în prezent zdruncinată din temelii.

„Al treilea război mondial nu a fost nicicând mai aproape de a deveni realitate decât este acum! Trebuie să eliminăm corupția, trebuie să eliberăm America de globaliștii Statului Profund, de cei din Pentagon, din Departamentul de Stat și din Complexul militar-industrial.

Unul dintre motivele pentru care am fost singurul președinte american din ultimele decenii care nu a pus gaz pe focul războiului este tocmai faptul că am fost singurul care a respins sfaturile catastrofale ale generalilor, birocraților și ale așa-zișilor diplomați ai Washingtonului, care nu știu să facă altceva decât să ne bage în război, fără să aibă habar cum să ne și scoată.

Pentru zeci de ani, am avut la conducere aceleași și aceleași persoane, precum Victoria Nuland și alții ca ea, obsedați de a împinge Ucraina în brațele NATO. Nu mai zic despre cum Departamentul de Stat a susținut escaladarea conflictului din Ucraina. Acești oameni au căutat dintotdeauna să instaleze conflictul, așa cum s-a întâmplat și în cazul Irakului, dar și al altor regiuni din lume, iar acum suntem în buza celui de-al treilea război mondial.

Mulți oameni nu observă acest lucru, dar eu da și am avut dreptate în multe privințe. Nimic nu scuză cumplita și oribila invazie a Ucrainei, care a avut loc în urmă cu un an. Asta nu s-ar fi întâmplat dacă aș fi fost eu președinte! Trebuie să ne descotorosim de establishment-ul globalist și corupt care a lăsat în voia sorții fiecare dintre deciziile majore din politica externă decenii la rând! Aici este inclus și președintele Joe Biden în cazul căruia proprii oameni spun că nu a luat nici măcar o decizie bună în ceea ce privește relația SUA cu alte țări și în ceea ce privește gestionarea conflictelor.

Trebuie să înlocuim această administrație coruptă cu oameni care susțin interesele americane! Opoziția noastră este formată din propagandiștii războiului, în timp ce eu sunt președintele care livrează pacea! Conflictul din Ucraina poate fi stopat în 24 de ore odată instaurată o guvernare potrivită.”

Sursă: Solidnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri