Caută
Close this search box.

UPDATE Atac terorist în Israel. Trei persoane au fost rănite de gloanţe la Tel Aviv

onu

UPDATE Atacatorul care a împuşcat trei persoane, joi seara, la Tel Aviv, a fost eliminat, a anunţat ministrul israelian al Securităţii Interne, Itamar Ben Gvir, relatează AFP. „Atentat grav la Tel Aviv […] Îl felicit pe poliţistul care, printr-un act curajos, l-a eliminat pe teroristul odios şi a salvat multe vieţi”, a declarat Ben Gvir, potrivit unui comunicat publicat de biroul său.

*Stire inițială

Trei persoane au fost rănite de gloanţe joi seara, la Tel Aviv în ceea ce ar putea fi un „atac terorist”, potrivit poliţiei israeliene, relatează AFP.

„Poliţia investighează un presupus atac terorist […] un suspect a tras asupra unui pieton înainte de a fi neutralizat de poliţişti”, a declarat poliţia, potrivit unui comunicat. Trei persoane rănite au fost transportate la spital, a anunţat Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

Conflictul israeliano-palestinian a cunoscut o reluare marcantă a violenţei de la intrarea în funcţie, la sfârşitul lunii decembrie, a guvernului cu puternică orientare de dreapta condus de premierul Benjamin Netanyahu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri