Caută
Close this search box.

Bistriţa-Năsăud: Trafic oprit pe DN 17 C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, din cauza poleiului

Traficul este oprit, miercuri, pe DN 17 C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, din cauza poleiului. Mai multe maşini sunt blocate în zonă, iar internauţii reclamă că în zonă nu s-a intervenit. Pe grupuri de Facebook sunt distribuite imagini cu maşinile blocate, incusiv cu o ambulanţă împinsă de mai multe persoane.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt semnalate depuneri de polei, fiind oprită circulaţia pe ambele sensuri”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Mai multe autovehicule sunt imobilizate pe acest segment de drum şi nu pot înainta, potrivit News.ro.

”De asemenea, tot în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17D, este semnalat carosabil alunecos, cu depuneri de polei, între localităţile Beclean şi Năsăud, circulaţia desfăşurându-se alternativ”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit meteorologilor, în perioada 28 martie, ora 10.00 – 30 martie, ora 09.00, vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 şi 0 grade şi se va produce brumă sau îngheţ la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri