Caută
Close this search box.

Cea mai longevivă organizație antidrog riscă să fie desființată. Gigel Lazăr: Guvernul a cerut în instanță radierea noastră din Programele de Interes Național Antidrog

Guvernul României prin RAPPS a cerut in instanta (Judecatoria Sector 3) radierea CIADO România, uitand ca Programele de Interes National Antidrog desi adoptate de Guvern, nu au fost finantate de Ministerul Afacerilor Interne, Romania prin care chiria si utilitatile erau cheltuieli eligibile, susține Gigel Lazăr, directorul executiv al celei mai longevive asociații neguvernamentale din domeniu.

”Ne intrebam daca se realizeaza efectele? O organizatie de dimensiunea CIADO România (16 ani de existenta) programe si proiecte de peste 6 mil euro este radiata pentru o datorie de 50.000 euro, datorie din PIN?

Vom solicita de urgenta o convocare a FSC la nivelul Comisiei Europene sa discutam acest aspect, De ce un dosar in pandemie? De ce fara comunicare? Domnule Nicolae Ionel Ciucă, domnule Lucian Bode, domnule Marcel Ciolacu, Ioan Oprisor, George Agafitei, Neacsu Marian realizati ce inseamna radierea CIADO România pe fondul Programului de Interes National 2005-2012, 2013-2020 cand Ministerul Afacerilor Interne, Romania a alocat haotic din peste 5 milioane euro doar 40,000 euro si astia abia in 2018? Credem ca nu intelegeti dimensiunea actiunii RAPPS…pe plan extern. Dar, vedem cine va avea dreptate. Credeati ca nu stim miscarea din 2021 si ca intamplator s-a infiintat Federatia Neguvernamentala Antidrog?

Va mai mirati ca avem 16.7 % consumatori de droguri segment 15-35 ani? Apropo cat mai girati dealarii? Multumim Guvernul României ca si-a propus desfiintarea celei mai longevive organizatii antidrog din Romania.”, susține Lazăr pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri