Caută
Close this search box.

Cozmin Guşă: Propunerile lui Rareș Bogdan sunt anti-Iohannis: Bolojan vice-premier, Boc șef la PNL București, Blaga secretar-general PNL București, Orban înapoi în PNL!

cozmin guşă

Azi dimineață mi-am făcut timp și, la sfatul unei prietene foarte bine informată, am audiat ultimele 15-18 minute din emisiunea pe care Rareș Bogdan a avut-o duminică cu Ionuț Cristache, fiind anunțat că acolo se află adevărata bombă. Asta m-a făcut curios. Cei care mi-ați citit editorialul știți că teoria mea este legată de începerea lepădării de Iohannis prin semnalul de admonestare a lui Bogdan Aurescu pe care Rareș Bogdan l-a transmis.

Ei bine, aceste ziceri ale lui din emisiune, de la finalul emisiunii, confirmă că așa este și o să vă spun de ce. A fost provocat de către Ionuț Cristache să facă niște propuneri de numiri, schimbări, alegeri, oameni pe funcții adică, ce ar dinamiza activitatea PNL și ar ridica imaginea și intenția de vot de acolo de unde ele sunt astăzi, adică la genunchiul broaștei. Și zice Rareș Bogdan așa, că-l vede pe Ilie Bolojan vicepremier la această rotativă în guvernul condus de Marcel Ciolacu. Președinte la PNL București, aduceți-vă aminte că v-am anunțat că asta e o strategie acum vreo lună, Rareș Bogdan îl vede pe Emil Boc, care este primarul Clujului, dar care să se ocupe de organizația București, în baza faptului că totuși a fost prim-ministru și a stat câțiva ani în București și știe care sunt problemele. Mai tare, secretarul general al organizației PNL București să fie Vasile Blaga, care a fost și președintele PD-ului, și copreședintele PNL-ului și secretarul general de meserie.

Și, ca să termine, în final, anunță senin că el vede foarte posibilă revenirea lui Orban LuCovid sau Ludovic, cum vreți să-i spuneți, în PNL, pentru că nu va fi în stare să aibă succes altfel. Ei bine, prieteni, explicația că Rareș Bogdan emite puternic anti-Iohannis este următoarea: despre Orban știe toată lumea, mai ales de când s-au despărțit, că este la cuțite cu Iohannis și abia așteaptă să facă niște dezvăluiri în plus despre felul în care Iohannis conduce țara. Aici ne-am lămurit.

Vasile Blaga este omul care a condus campania lui Iohannis și care apoi a fost admonestat, pedepsit de sistem și abia, abia după mulți ani a scăpat cu achitare. Vă dați seama cât de tare îl iubește Blaga pe Iohannis, cred că nici n-au mai vorbit de la alegerile unde Iohannis a avut succes și a devenit președinte și cu contribuția importantă a lui Blaga. Deci altul anti-Iohannis.

Emil Boc are o răfuială foarte veche cu Iohannis, încă de pe vremea în care Iohannis era primar la Sibiu. Ea a fost pigmentată cu fel de fel de afirmații la adresa lui Iohannis și niciodată Iohannis răzbunătorul nu l-a văzut pe Boc cu ochi buni; ăsta e și motivul pentru care Boc n-a acceptat nicio funcție în conducerea PNL-ului atâta timp cât el este sub oblăduirea lui Iohannis și conviețuiește cu acesta. Despre Ilie Bolojan este de notorietate că a plecat din București din funcția de prim-vicepreședinte pe care acum o ocupă Rareș Bogdan, tocmai din pricina lui Iohannis, pentru că nu a vrut să asculte de directivele care sunt transmise.

Deci Rareș Bogdan, după isprava cu Bogdan Aurescu, alias „Ăla micu’ cu trabucu’” a avut în aceeași emisiune această șarjă de propuneri care arată în mod clar că la PNL a început lepădarea de Iohannis prin semnalul dat de către Rareș Bogdan.

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri