Caută
Close this search box.

“Toată economia lumii se prăbușește. Vine cea mai mare recesiune din istorie”

recesiune

Economia lumii se prăbușește sub ochii noștri, sistemul bancar va intra în colaps, cel al pensiilor nu mai e sustenabil, iar toate acestea prevestesc cea mai gravă criză economică globală din istorie. Sunt opiniile controversatului antreprenor și scriitor de succes Robert Kiyosaki, autorul bestseller-ului “Tată bogat, tată sărac”, vândut în peste 30 de milioane de exemplare, și tradus în peste 50 de limbi. Kiyosaki a acordat un interviu corespondentului Știrilor PRO TV Ștefana Todică, realizatoarea emisiunii iBani.

Întrebat ce părere are despre sistemul bancar mondial, în contextul scandalului Silicon Valley Bank și a celui de la Credit Suisse, Kiyosaki  a spus că, în opinia sa, toate acestea prevestesc cea mai mare criză din istorie.

Robert Kiyosaki: “Toate aceste banci se prăbușesc din motive similare. Mă tem că va fi cea mai mare criză bancară din istorie. De asta mă tem. E un eveniment istoric. (…) Va fi cea mai mare criză din istoria omenirii. Sunt foarte îngrijorat. Sper că mă înșel, dar toată economia lumii se prăbușește. Va fi prima recesiune globală din istorie, deoarece afectează toate băncile. “

“Problema e că piețele de obligațiuni merg prost. Ele sunt cele mai mari din lume. Dar o piață și mai mare e cea a instrumentelor derivate. (…) Deutsche Bank e umflată e umflată de piața de derivate. Iar acea piață valorează un cvadrilion de dolari. Un cvadrilion înseamnă 1000 de trilioane. Va fi cel mai mare crah din istoria omenirii”, a spus Kiyosaki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri