Caută
Close this search box.

VIDEO Doreii în acțiune la Dolhasca! Orașul, în pericol să fie inundat de bazinul de alimentare cu apă, proptit cu doi salcâmi

„Doreii” au intrat în acțiune la Dolhasca. Pentru că bazinul de alimentare cu apă al orașului e gata să se rupă și să inunde localitatea, s-a găsit o soluție unicat. Muncitorii au tăiat doi salcâmi din apropiere și l-au proptit bine, să nu se prăvălească.

Apa se scurge din bazin printre rosturile create în peretele rezervorului, după ce structura a început să cedeze.

Pentru ca întreaga structură să nu se distrugă din cauza volumului mare de apă, autoritățile locale au făcut o improvizație și au proptit peretele bazinului care stă să cadă cu doi salcâmi tăiați din apropiere, potrivit newsbucovina.ro.

Ca să nu râdă lumea de noi trebuie să explicăm că nu era altă soluție

Liderul grupului PSD din CJ Suceava, consilierul județean Gheorghe Iacob, i-a transmis președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că în cazul evenimentului cu depozitul de apă de la Dolhasca ar trebui comunicat oficial că nu era altă soluție.

Modul în care s-a improvizat susținerea depozitului de apă de la Dolhasca prin proptirea unui perete cu doi salcâmi, caz semnalat joi de News Bucovina, a fost subiect de dezbatere în ședința de vineri a Consiliului Județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri