Caută
Close this search box.

Caz incredibil! Ce au făcut doi poliţişti după ce au găsit o bombă într-o maşină

maşină de poliţie

Poliţiştii de la o secţie din Bucureşti au dus un obiect suspect în birourile lor, deşi exista bănuiala că putea exploda.

Modul în care au acţionat este investigat de superiorii lor, care nu se grăbesc să dea informaţii despre acest caz.

Straniul caz al poliţiştilor de la secţia 23, dintr-un cartier din estul Capitalei, începe într-un service auto din Dobroeşti.Un vânzător de maşini la mâna a doua a dus acolo, la verificat, un automobil pe care voia să îl revândă.

Mecanicul a găsit obiectul suspect abia după ce a ridicat mașina pe rampă. Dispozitivul improvizat era legat de țeava de catalizatorul mașinii, potrivit observatornews.ro.

Obiectul suspect, format din mai multe substanțe explozive și un ceas, ar fi fost înmânat proprietarului maşinii, care a plecat cu el din service.

Mesajul intern dat pe grupurile Poliției a ajuns până la șefii SRI

Aproape de stația de metrou Republica a sunat la 112. Poliția Capitalei nu a oferit un punct de vedere oficial, iar sursele vorbesc despre două scenarii. Ori polițiștii de la ordine publică au venit la fața locului pentru a ridica pachetul suspect, ori dispecerul i-a spus proprietarului să ducă dispozitivul la secție. Indiferent de variantă, continuarea a fost uluitoare.

Timp de aproape două ore, dispozitivul improvizat a stat pe masa agenților de la Secția 23 Poliție, înainte ca specialiștii Serviciului Pirotehnic să intervină.

Mesajul intern dat pe grupurile Poliției a ajuns până la șefii SRI. În mod normal, procedura ar fi fost aceeași ca la orice bagaj abandonat pe care polițiștii îl consideră colet suspect.

Ancheta a fost preluată de procurori, care sunt, însă, la fel de discreţi ca şefii poliţiştilor care au dus bomba în biroul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri