Caută
Close this search box.

Gușă: Sic transit gloria Daddy. Să-l poreclim de azi înainte “Dragnea, Bucătarul Ancăi Alexandrescu”!

„Sic transit gloria Daddy. Să-l poreclim de azi înainte “Dragnea, Bucătarul Ancăi Alexandrescu”! – spune analistul Cozmin Gușă pe Solidnew.ro.

Anca Alexandrescu, campioana audiențelor de la Realitatea TV și pe tronsonul ei cea mai mare audiență dintre toate televiziunile, fiind putinistă, ca mine, ca SRS, ca și Cristoiu, ca Ghilezan, Comaroni și ceilalți care suntem pe lista putiniștilor, glumesc, desigur, dar fiind considerată putinistă trebuia să aibă și un bucătar, la fel cum Putin îl are pe Prigojin, comandantul trupelor Wagner, Prigojin, bucătarul lui Putin. Ei bine, glumind spun că Anca Alexandrescu și-a găsit un bucătar, deci Dragnea este bucătarul Ancăi Alexandrescu.

Spun acest lucru nu doar pentru că a făcut o emisiune în care Dragnea le-a gătit ei, lui Marius Ghilezan și Iosefinei Pascal, de sărbători parcă, nu prea reușită emisiunea după părerea mea, n-a fost cu chef, dar Dragnea acum și-a lansat un canal de YouTube în care ne învață cum să gătim, se pare că se pricepe, care e un fel de teaser pentru o viitoare emisiune de Paști, realizată tot de către Anca Alexandrescu într-o locație pe care o cunoașteți foarte bine și care o să vă fie dezvăluită în timp util, despre mâncărurile de Paște și felul în care le gătește Liviu Dragnea. Despre asta va fi emisiunea. De-aia am zis că Dragnea este bucătarul Ancăi Alexandrescu.

Vorbind serios și lăsând gluma la o parte, desigur că ceea ce face Dragnea este o șmecherie de marketing care îl poate proiecta, dar rămâne la stadiul de șmecherie. El știe că, mă rog, combinând aceste elemente de cancan, că asta este gătitul de către o vedetă, cu fel de fel de mesaje pe care le dă, ar putea să aibă mai multă priză. Și dacă nu mai poate să aibă statutul de „daddy”, cu o posibilă potențială nevestică frumușică și deșteaptă cum era Irinuca, a venit la cratiță la gătit. El va avea succes de public cu acest lucru. A fost lăudat de către toată lumea că se pricepe la gătit, inclusiv de către Coldea a fost lăudat. Apropo de asta, Iosefina Pascal am înțeles că vrea să-i spună „Dragnea, bucătarul lui Coldea”, ceea ce e mai serios. Cred că l-o fi lăudat și Laura Codruța Kovesi, pentru care tăia porcul și o alerga cu șoricul și o mai prindea din părțile să spunem mai rotunjite ale Codruței ca să-i facă pe plac.

Ei bine, cu toate că se pricepe așa cum spuneam, va avea succesul la nivel de șmecherie. Când ai fost liderul de facto al României, când te-ai chinuit, zici tu, atât de mult să faci lucruri pentru categoriile profesionale sau sociale și n-ai reușit, ai fost tot șmecher, să vii acum cu o șmecherie de gătit pentru ca să atragi atenția gospodinelor sau bărbaților casnici mi se pare final de carieră politică la vârf; nu poți să mai fii luat în serios ca un lider suveranist care să înflăcăreze masele cu șorțul în față și cu coiful de bucătar pus pe cap, agrementat cu mustăcioară, exact cum era tipul ăla din Vegeta de pe vremuri, care mai și arăta semnul de gust bun, de „ok”. Nu mai e nici Irinuca, sic transit gloria mundi. Deci, Livache, bucură-te totuși această postură deosebită de marea audiență de a fi bucătarul Ancăi Alexandrescu – a spus Cozmin Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri