Caută
Close this search box.

Noi detalii în cazul nou-născutului care a murit la Satu Mare. Familia acuză medicii

Noi detalii în cazul nou-născutului care a murit la Satu Mare. Conform certificatului medical, bebelușul a murit din cauza fracturilor craniene. Familia acuză medicii: „Suntem distruși de durere, cum e posibil?!”

Un nou-născut, care a văzut lumina zilei la Spitalul Județean Satu Mare în data de 1.04.2023, a decedat două zile mai târziu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, acolo unde a fost transferat de urgență.

Medicul specialist a constatat că decesul a fost cauzat/determinat de un ”traumatism obstretical cu fractura cutiei craniene”.

Familia susține că în cauză ar fi vorba despre o culpă medicală, fiindcă fătul ar fi avut toate analizele fără probleme. Reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare se apără și spun au acționat prin respectarea protocolului medical.

”Am vorbit cu doctorul care a asistat-o la naștere, a spus că ea nu este de vină, și ne-a spus că alți doi medici ar fi greșit. Cum este posibil așa ceva?!

Am tot fost cu nora mea la medic, la analize, și până în momentul nașterii nu s-a găsit nicio problemă. Medicii de la Oradea, unde a fost dus cu elicopterul, ne-a spus că avea multiple leziuni pe creier, care s-ar fi produs prin comprimare. Cerem să ni se facă dreptate, suntem distruși de durere”, a spus bunica micuțului, pentru PresaSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri