Caută
Close this search box.

Oameni pentru oameni: sprijin pentru persoanele aflate în dificultate

Mihai Căldăraru, șeful Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului AEDOPS ROMÂNIA, împreună cu doamna Prof. Dr. CHIRIȚĂ RAMONA, președintele Asociației Cataleya/ Yris din județul Vâlcea au dăruit 70 de pachete pentru copii defavorizați cu dizabilități și persoane vârstnice cu dizabilități.

„Cadouri de Paste pentru copii și persoane vârstnice cu dizabilități: sarbatori cu zambete si veselie! Sarbatorile pascale au o bogata si importanta semnificatie religioasa, dar sunt, totodata, momente valoroase si speciale pentru ca sunt petrecute alaturi de cei dragi: familie, prieteni sau colegi. Pentru copii, una dintre marile bucurii este venirea iepurasului, despre care stiu ca le va aduce dulciuri si jucarii si pe care il asteapta, in consecinta, cu mult entuziasm si nerabdare. A devenit o tradiție ca, în pragul marilor sărbători, dar și pe parcursul anului, Asociația Cataleya/Yris, cu sprijinul mai multor oameni de bine, să le ofere sprijin copiilor aflați în nevoie. Unii dintre copiii ajutați astfel provin din familii numeroase, fără mijloace materiale, sau sunt orfani de unul sau de ambii părinți. 70 de pachete de alimente au fost distribuite marți, 15 aprilie, copiilor sărmani si persoanelor vârstnice social-vulnerabile. Mulțumim tuturor celor care au susținut această campanie de Paște, aflată la a 3-a ediție”, a spus Ramona Chirita, președintele Asociației Cataleya/Yris din județul Vâlcea.

Acestea ajutoare au fost oferite, atât în perioada Paștelui Catolic, cât și a celui ortodox și greco-catolic. Cea mai mare bucurie a celor care au oferit daruri de sărbători a reprezentat-o zâmbetele și fericirea de pe chipul copiilor. „Am fost marcat că-n zilele noastre mai există copii (de clasa ) care nu știu de înseamnă un tort. Acesta ar trebui să fie pentru noi încă un motiv în plus pentru a ajuta cât mai mulți copii. Am rămas fără cuvinte când acest copil din Mihăiești județul Râmnicu Vâlcea m-a întrebat ce-i ăla tort?”, a spus Mihai Căldăraru, reprezentant al Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului AEDOPS ROMÂNIA.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri