Caută
Close this search box.

Premieră! Poliţiştii din Lugoj au prins doi hoţi minori cu drona

Poliţiştii din Lugoj au prins doi hoţi minori cu drona. Dar nu cu cea din dotare, ci ajutaţi de un jurnalist care filma cu drona in zonă. Unul dintre hoţi are 13 ani, celălalt, 16.

Urmărirea celor doi începe pe şinele de cale ferată din Lugoj. Desprinşi de realitate, ca într-un joc video, cei doi sar un gard şi încearcă să se facă nevăzuţi. Primul îşi găseşte adăpost în curtea unei fabrici, în timp ce al doilea continuă fuga pe străzile din oraş.

Aventura ilegală a celor doi puşti a început într-un magazin, unde ar fi furat un tricou, o husă de telefon şi un briceag, potrivit observatornews.ro. Au vrut să mai dea o lovitură la o firmă, însă poliţiştii le-ar fi tăiat calea.

De acolo ar fi pornit şi urmărirea pe străzi, pe o distanţă de câteva sute de metri, până în zona şinelor de cale ferată. De pe acoperişul casei unde s-a refugiat, adolescentul de 16 ani a fost capturat cu uşurinţă de poliţişti. Tot datorită dronei a fost găsit şi prietenul său, care se ascunsese sub o scară.

„Am fost surprins să văd că fugarii sar gardul ca şi cum ar fi fost un gard micuţ. Pur şi simplu nu aveau nicio şansă poliţiştii să-i prindă din spate”, spune jurnalistul.

Agenţii din toată ţara au şi ei drone în dotare. Doar că nu sunt scoase în teren pentru astfel de cazuri, ci sunt folosit de cele mai multe ori pentru operaţiuni speciale şi pentru a căuta persoane dispărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri