Caută
Close this search box.

Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, locuiește la doar 4 km de Palatul Prințului de Wales

Proaspăt divorțată, Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, locuiește la doar 4 km de Palatul Prințului de Wales.

Kate Middleton și Prințul William se învecinează cu Rose Hanbury. Marchiza de Cholmondely locuiește într-un conac frumos din Norfolk, foarte aproape de casa Cuplului Regal, Anmer Hall. Rose, în vârstă de 39 de ani, obișnuiește să găzduiască multe întâlniri în conacul său și al fostului său soț.

Rose Hanbury va participa la încoronarea Regelui Charles. Majestatea Sa i-a oferit fiului acesteia un rol important. Oliver și alți nouă micuți se vor ocupa să-i țină roba Regelui n timpul ceremoniei de încoronare.

Printre cei două băieței se numără și prințul George, fiul lui Kate Middleton. Momentul istoric urmează să fie urmărit de oamenii din lumea întreagă.

Experții regali vorbesc tot mai des despre reședința lui Rose. Zvonurile susțin că Rose și William s-ar fi întâlnit în conacul de lux de mai multe ori.

Casa Marchizei se află la 4 km de Anmer Hall, reședința Prințului și Prințesei de Wales. Rose a fost căsătorită cu David Rocksavage. Deși cei doi nu au confirmat faptul că au divorțat, mai multe publicații susțin că cei doi ar fi cerut divorțul încă din 2020.

Rose trăiește în Houghton Hall din Norfolk. Casa face parte dintr-o proprietate deținută de David. Proprietatea este estimată la valoarea de 112 milioane de lire sterline.

Houghton Hall a fost construit la începutul anilor 1720 și i-a aparținut Primului Ministru al Marii Britanii, Sir Robert Walpole. David este descendent direct al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri