Caută
Close this search box.

Surpriză neplăcută pentru Simona Halep

Simona Halep a observat că a rămas fără bifă albastră pe platforma de socializare Twitter.

Majoritatea vedetelor au rămas săptămâna aceasta bifa albastră pe Twitter. Printre personalitățile afectate se numără și sportiva născută la Constanța.

Se pare că jucătoarea de la malul mării nu și-a plătit abonamentul. Acesta ar fi motivul real pentru care Simona Halep a rămas fără bifa albastră. Prețul abonamentului este de 8 dolari pe lună, însă Twitter spune că preţul actual este unul promoţional, ceea ce înseamnă că, destul de curând, acesta se va crește considerabil.

Autorul romanului „The Shining”, Stephen King, care a afirmat anterior că Musk este o alegere foarte proastă pentru Twitter, a reacționat destul de dur în urma gestului făcut de controversatul miliardar, potrivit playsport.ro.

„Contul meu de Twitter spune că mi-am făcut abonament la Twitter Blue. Nu mi-am făcut. Contul meu de Twitter spune că am dat un număr de telefon. Nu am făcut asta”, a transmis scriitorul.

Simona Halep nu s-a grăbit nici ea să facă plata. Marea noastră campioană a refuzat să achite noul abonament implementat de Elon Musk, astfel că a rămas fără bifă albastră pe Twitter. Ea este urmărită de peste 482.000 de oameni pe platforma deținută de fondatorul SpaceX. De cealaltă parte, francezul Patrick Mouratoglou s-a abonat la Twitter Blue, păstrându-și bifa.

La ce probleme are în tenis, este cert că numai de abonamentul Twitter nu s-a ocupat Simona. Halep aşteaptă cu nerăbdare termenul la care va putea să-şi dovedească, sperăm noi, nevinovăţia.

Există voci care spun că unele vedete au în continuare bifa albastră, deși nu au plătit abonamentul  Printre cei favorizați s-ar număra Beyonce și LeBron James.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri