Caută
Close this search box.

Eurovision: Theodor Andrei a ratat calificarea în finala de sâmbătă de la Liverpool VIDEO

Joi seara, în a doua semifinală Eurovision de la Liverpool, au fost alese celelalte ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, de la Liverpool. Theodor Andrei a cântat pentru România piesa „D.G.T. (Off and on)”.

Întrebarea care se pune este de ce ne mai prezentăm, dacă nu suntem capabili să trimitem o piesă bună, interpretată de o voce pe măsură, care să ne reprezinte în acest concurs a cărui calitate oricum a scăzut mult în ultimii ani?  Am avea de unde alege, dacă Televiziunea Română ar lăsa profesioniștii care se pricep să se ocupe de fenomen.

Theodor Andrei a intrat cu numărul 3 în semifinala de joi seară a Eurovision, cu un show simplificat coregrafic față de finala Selecției naționale.

Din 16 participanți s-au calificat doar 10 și totul a fost decis de votul publicului. Spectacolul a fost transmis LIVE pe TVR 1, TVR Internațional și pe TVR+.

Theodor Andrei a fost prezentat în secvența introductivă în fața grupului statuar de la Teatrul Național București – Căruța cu paiațe.

Cele 10 țări care merg în marea finală au fost anunțate în ordine aleatorie: Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia, Slovenia.

După prima semifinală, s-au calificat în finală Croația, Republica Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri