Caută
Close this search box.

Înscrierile pentru Regiunea Centru în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat. Bugetul, epuizat în primele trei minute

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă, miercuri, că înscrierile pentru Regiunea Centru în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat, iar bugetul a fost epuizat în primele trei minute.

”Alte 12.253 de case unifamiliale vor putea fi dotate cu panouri solare, de data aceasta în Regiunea Centru. În a doua rundă de înscrieri în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice, care a început în această dimineaţă, s-a consumat întregul buget de înscrieri în 3 minute. În Regiunea Centru, am alocat aproape 250 de milioane de lei pentru a ajuta familiile să îşi reducă facturile şi să utilizeze energie verde”, potrivit ministrului Mediului, Tanczos Barna, citat într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, sistemul informatic a făcut faţă şi de această dată cererii uriaşe.

”Felicitări colegilor, mulţumiri STS! Săptămâna viitoare va fi rândul judeţelor din Moldova, mai exact Regiunea Nord Est, iar apoi, în a doua săptămână a lunii iunie işi vor putea înregistra cererile locuitorii din Regiunea Nord Vest”, a mai transmis ministrul.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicaţiei informatice, vor continua conform următorului calendar:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri