Caută
Close this search box.

Melanie Griffith, plină de răni pe față și vânătăi. Cu ce boală se luptă actrița FOTO

Melanie Griffith a îngrijorat publicul cu ultima sa apariție. Actrița a  fost fotografiată de paparazzi cu răni pe față și vânătăi pe mâini.

Vedeta, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă joi ieșind dintr-un salon de lux din Beverly Hills. Paparazzi au fotografiat-o într-o ipostază îngrijorătoare: avea răni pe față și vânătăi pe mâini.

De-a lungul timpului, Melanie Griffith a fost deschisă să urmeze un tratament cu laser care ajută la îndepărtarea celulelor canceroase și care poate provoca, însă, vânătăi, potrivit Daily Mail, citat de Pro TV. Actrița se luptă cu cancerul de piele din 2009 și a fost văzută de mai multe ori în trecut cu vânătăi pe față în urma tratamentelor.

Antonio Banderas a fost căsătorit cu Ana Leza din 1987. În 1995, însă, a cunoscut-o pe Melanie Griffith pe platourile de filmare la ”Two Much” (1996), iar un an mai târziu a divorţat şi s-a căsătorit cu aceasta.

Au împreună o fiică, pe Stella del Carmen Banderas, care a apărut alături de mama ei în ”Crazy in Alabama” (1999), film în care a jucat Griffith şi pe care l-a regizat Banderas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri