Caută
Close this search box.

Cu ce mașină îi dau lovitura lui Elon Musk foștii săi angajați VIDEO

Foștii angajați ai companiei Tesla, al cărei proprietar este Elon Musk, îi dau lovitura miliardarului american, după ce au conceput și dezvoltat o mașină electrică revoluționară, care include și o casă pe roți.

Experții au folosit abilitățile pe care le-au învățat la firma lui Elon Musk, pentru a proiecta și realiza o mini casă pe roți denumită Lightship L1, care are un sistem de autopropulsie și o rulotă complet echipată, ce ar putea concura cu Cybertruck de la Tesla, potrivit Daily Mail, citat de ziare.com.

Lightship L1 poate găzdui în interiorul său până la 6 persoane, oferind toate facilitățile, de la bucătărie completă și până la baie și o zonă de relaxare, cu paturi.

Lightship folosește o abordare simplă, cu un design aerodinamic de trei ori mai mare decât o rulotă de călătorie tradițională, permițându-i să fie tractată cu ușurință de un vehicul electric cu o autonomie de aproximativ 500 de kilometri.

Mașina electrică Lightship L1 are un preț care începe de la 125.000 de dolari sau 118.400 de dolari prin credit și este disponibil acum pentru o rezervare de 500 USD. Producția este așteptată la sfârșitul anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri