Caută
Close this search box.

Dan Diaconu: Vine cenzura totală!

Cu doar trei ani în urmă ne-am trezit dintr-o societate cât de cât normală într-un setup în care dacă nu repetai ca prostul mantra cu „mie îmi pasă” deveneai „duşman al poporului”. Întreaga farsă a mers mai departe. Ne-au fost limitate absolut neconstituţuional o groază de drepturi, am fost trimişi la coteţ, asta în timp ce serviciile de securitate îşi făceau treburile de spoliere în sfidarea proştilor. Luaţi doar toate afacerile făcute la umbra guvernelor Orban şi Cîţu pentru a înţelege că „trecerea poporului la coteţ” a fost deosebit de profitabilă. Şi nu doar financiar, deoarece s-a dat „liber la jaf” pentru a se putea implementa ceva „mult mai înalt”.

Ceea ce a fost de-a dreptul tragic a fost faptul că întreaga mascaradă a fost organizată la nivel mondial, cu exact aceleaşi instrumente, indiferent de regim. Asta, mie unul, mi-a dat o transpiraţie rece pe şira spinării. Orice om normal, pus în faţa unei imagini atât de monstruoase trebuia să înţeleagă lumea în care se află.

Acum avem în faţă o nouă „provocare”. Războiul din Ucraina nivelează calea către o nouă formă de tortură: cenzurarea în masă a opiniilor. Poate nu v-a sărit ştirea referitoare la iniţiativa Ministerului de Externe de a se transforma într-un Big Brother. În sensul acesta va monitoriza strict spaţiul cibernetic autohton prin intermediul unor echipamente dotate cu algoritmi avansaţi de inteligenţă artificială, pe care urmează să le achiziţioneze cu un preţ care depăşeşte jumătate de miliard de dolari. Cu mentenanţă şi servicii adiţionale cu tot va sparge bine miliardul. Banii vin din … fonduri europene, eliberate cu dărnicie de Bruxelles.

De fapt, în operaţiunea de monitorizare şi „combatere a dezinformării”, MAE român e doar un pion întrucât totul se va centraliza la Bruxelles, de unde o componentă importantă a operaţiunii va fi preluată de NATO. De altfel, ca să vă stârnesc neliniştea, vă voi spune că NATO desfăşoară în prezent, prin intermediul Facebook şi Instagram, o campanie amplă de targetare a utilizatorilor cu opinii contrare narativului oficial. Utilizatorul este realmente bombardat cu publicitate targetată în funcţie de interesul său, iar când dă click e redirecţionat pe o pagină fără relevanţă. Astfel se colectează datele de navigare, se localizează utilizatorul pe baza IP-ului său şi se injectează cookieuri de urmărire. N-am stat să analizez dacă sunt şi tentative de infectare a dispozitivelor. Ca idee, dacă daţi peste un site nerelevant în urma accesării unui link publicitar, puteţi avea certitudinea că vă aflaţi pe lista scurtă a „băieţilor veseli”. De aceea e bine să încercaţi să priviţi mai atent modul în care navigaţi şi să încercaţi să vă acoperiţi spatele întrucât suntem la doar câteva secunde de marea teroare.

Vă rog să nu uitaţi nicio clipă că am avut de-a face cu obligativitatea vaccinurilor experimentale, că s-au făcut inclusiv planuri de „confiscare” a unor membri ai familiei „pentru binele lor”. Nu uitaţi deoarece e parte din acelaşi plan. Acum, sistemul de combatere a aşa-zisei dezinformări este noua jucărie a lor şi va deveni din ce în ce mai tiranic de la o zi la alta. Asta, în condiţiile în care isteria vaccinărilor nu se opreşte, ci doar a luat o pauză de respiro.

Aparent, principalele ţinte ale actualei campani de monitorizare sunt aşa-zişii influenceri nealiniaţi narativului. Probabil se va trece la cenzurarea directă a acestora, prin închiderea tuturor canalelor de comunicaţie. Însă operaţiunile nu se opresc aici deoarece sistemul colectează inclusiv date despre consumatorii de informaţii „neconforme”. Ticăloşia e mult mai mare, iar planurile care se pun la cale sunt unele de-a dreptul teroriste. Societatea socialist-comunistă prin care am trecut se va dovedi a fi fost una extrem de tolerantă faţă de ceea ce urmează.

Poate vă gândiţi că bat câmpii. Aiurea, n-aveţi habar pe ce lume trăiţi! Antonio Guterres a propus zilele trecute implementarea unui sistem global de combatere a „urii şi dezinformării” care să aducă un „internet mai sigur”. De fapt avem de-a face cu o tentativă de instaurare a unui sistem global de cenzură. După modelul în care OMS vrea să gestioneze pandemiile la nivel mondial, ONU doreşte să creeze mecanisme globale de cenzură. Pas cu pas se implementează „republica globală”.

Citeam recent că în scurt timp Rusia va da drumul „internetului rusesc”, un sistem „sigur şi transparent”, în care nu ai cum să mai fi jefuit prin intermediul sistemelor clasice de estorcare(funcţionale din plin pe internetul actual). Toate bune şi frumoase, doar că e o mică problemă: nu ai nici pic de intimitate. Accesul la internetul rusesc se face pe bază de paşaport unic, astfel încât orice activitate pe care-o faci e perfect trasabilă. Paşaportul tău „ştampilează” toate dispozitivele electronice pe care le deţii, astfel încât internetul devine o puşcărie digitală. Rusia spune că prin actualul sistem vrea să se asigure că-şi protejează cetăţenii, dar concluziile le puteţi trage singuri.

O asemenea variantă de internet funcţionează şi în Coreea de Nord. În China, protocolul NewIP propus de Huawei e în implementare şi este gândit, de asemenea, tot pentru „protecţia spaţiului cibernetic chinezesc”. Ce înseamnă asta? Extrem de rapid vom vedea iniţiative de protecţie a spaţiului nostru cibernetic similare celor pe care vi le-am enumerat. Şi uite-aşa, pas cu pas, se implementează societatea multilateral cenzurată la care visează inutilul de la vârful ONU.

V-am spus de multe ori. Vine o vreme de teroare pentru cei care cunosc adevărul deoarece efectiv se trezesc într-o puşcărie din care nu pot evada. Încet şi sigur, zidurile de protecţie şi gratiile celulelor se înalţă peste tot în lume, cu aceeaşi cerbicie şi urmărind aceleaşi scopuri. Lumea devine din ce în ce mai închisă şi întunecată.

Sursa: Solid News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri