Caută
Close this search box.

Fostul polțist DNA, care a denunțat abuzurile și amantlâcurile procurorilor, a intrat ca avocat in Baroul Iași

Florin Costan, fost politist în cadrul DNA Iași, care a denunțat abuzurile și amantlâcurile procurorilor din instituțe, a depus jurământul ca avocat la Baroul Iași. A intrat în Barou și fostul judecător Radu Tărniceru.

În semn de răzbunare, șefii DNA Iași l-au notat cu calificativul satisfăcător, deși timp de 12 ani, a muncit peste program și a avut nenumarate succese profesionale, potrivit dezvaluirea.ro.

În toată cariera sa, Florin Costan a avut doar calificative ‘’excepțional’’ și ‘’foarte bine’’, a fost desemnat Politistul anului la IPJ Iasi și nominalizat la politistul anului pe țară.

A activat pe linie de omoruri, tâlhării, furturi, înșelăciuni, grupări infracționale și anticorupție.

Înainte de pensionare însă, șefii DNA Iași l-au notat cu nesatisfăcător pentru ca a denunțat abuzurile actualei șefe, Cristina Chiriac, dar și un amantlâc între un procuror și un polițist.

Acesta a arătat ca DNA Iași a încercat sa mușamalizeze dosarul de viol al Episcopului Hușilor, Corneliu Bârlădeanu.

‘’A fost un examen greu, am învățat și mi-am neglijat familia, pentru ca știam că nu am dat totul în sistemul judiciar! Am făcut-o pentru mine și pentru familia mea. Merg ca stagiar la un domn avocat cunoscut din Iasi, domnul Curcă, de la care am multe de învățat!”, a spus Florin Costan.

‘’Este primul meu stagiar, îmi plac perlele și nu obosesc să le caut!”, a spus Cristian Curcă.

Ctește mai departe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri