Caută
Close this search box.

Patru reţineri în dosarul bărbatului bătut de mai mulţi motociclişti în Capitală

penali

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut, vineri, patru reţineri în dosarul privind bărbatul agresat de mai mulţi motociclişti în apropierea unei terase din Sectorul 3 din Capitală.

Potrivit unui comunicat al PTB transmis Agerpres vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală faţă de şase persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Procurorii au reţinut, în baza mijloacelor de probă administrate, că, pe 14 iunie, în jurul orei 20,15, în timp ce se afla în apropierea unei terase din Sectorul 3, victima, un bărbat de 44 de ani, a fost atacată de şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 57 de ani, care i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele, un cuţit şi un ciocan în diferite zone ale corpului, inclusiv în cap, după care au părăsit zona.

Fiind exercitată într-un loc public, agresiunea a provocat persoanelor care au asistat sentimente de teamă, indignare şi insecuritate.

„Dintre cei şapte agresori, patru au fost reţinuţi, doi se sustrag urmăririi penale, iar cu privire la cel de-al şaptelea, care are calitatea de militar, s-a dispus disjungerea cauzei şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti”, informează sursa citată.

Procurorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile atât faţă de cei patru bărbaţi reţinuţi, cât şi faţă de cei doi care se sustrag urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri