Caută
Close this search box.

PNL ar putea să o susțină pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Vicepreședintele PNL, Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a declarat, joi, la Jurnalul de Seară de la Digi24, că liberalii și PSD nu au acum proiecte comune pentru alegerile locale din 2024, dar că nu este exclusă susținerea unui candidat al social-democraților, precum Gabriela Firea, pentru Primăria Bucureștiului.

Dar ar prefera un candidat propriu, făcând referire și la Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 .

„Nici acest lucru nu este stabilit la acest moment. E greu de exclus ceva în politica de astăzi, mai ales când funcţionezi într-o coaliţie guvernamentală dreapta-stânga, PNL-PSD.

Însă vă spun că avem suficienţi oameni bine pregătiţi din punct de vedere al administraţiei care să poată câştiga Capitala”, a afirmat Alina Gorghiu, întrebată dacă PNL va merge cu Nicuşor Dan la alegerile locale din Bucureşti, în 2024, sau o va susţine pe Gabriela Firea, care va candida din partea PSD.

Ce spune Alina Gorghiu despre Nicușor Dan

„Domnia sa a fost o alegere de conjunctură, pe care fostul preşedinte al PNL a făcut-o. S-a mers mai mult atunci pe filosofia „să piardă Firea decât să câştige candidatul PNL”. (…) Preferăm o soluţie liberală, nu o soluţie de import”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri