Caută
Close this search box.

SONDAJ: PSD 28%, AUR 22%, PNL 18%, USR 13%, UDMR 6% dacă dumnica viitoare vor avea loc alegeri. Emil Boc, cel mai de încredere politician

PSD ar obine 28%, AUR 22%, PNL 18%, USR 13%, UDMR 6%, PMP 3%, Forța Dreptei 2% și Pro România 2%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, arată în sondaj realizat de The Center, la comanda USR. Sondajul a fost realizat în perioada 27 mai – 11 iunie, prin metoda interviului telefonic, pe un eșantion de 916 subiecți, cu o marjă de eroare de 3, 4%.

La capitolul încredere în personalități, cel mai bine clasat este în continuare primarul Clujului, Emil Boc, despre care 12% spun că au o opinie favorabilă, Mircea Geoană cu 11%, Marcel Ciolacu 11%, Gabriela Firea 10%, Cătălin Drulă 10%, Klaus Iohannis 8% și Alexandru Rafila cu 8%.

 

 

 

 

Potrivit sondajului, USR este considerat partidul care reprezintă cel mai bine opoziția la actuala guvernare, urmat de AUR.

În ce privește greva din educație, 57% dintre cei intervievați consideră că este un lucru corect în timp ce 36% cred că este un lucru incorect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri